Apa yang bakal saya kongsikan ini mungkin akan jadi satu “turning point” dalam hidup anda daripada seorang yang gagal kepada seorang yang berjaya!

Setelah saya kongsikan peluang ini, anda :-

  • Boleh hidup ceria seperti biasa
  • Dapat lebih masa bersama keluarga
  • Tak perlu keluar modal yang besar
  • Tak perlu keluar rumah cari orang

Apa perasaan anda jika setiap hari ada duit sebanyak RM100-RM200 masuk ke dalam akaun anda tanpa buat apa-apa pun?
Duit itu tidak henti-henti masuk ke dalam akaun bank anda tidak kira sama ada anda sedang bekerja, mandi, makan ataupun anda sedang tidur!

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die..
warren-buffett
Warren Buffet
Kekayaan US$ 81.1 Billion pada October 2017

“Jika anda tidak mencari jalan menghasilkan duit ketika anda sedang tidur, anda akan bekerja sehingga anda mati..” – Warren Buffet

Buat pengetahuan anda, ini dinamakan PENDAPATAN PASIF

Pendapatan pasif :

Satu bentuk pendapatan yang anda akan terima seumur hidup atas kerja-kerja yang anda lakukan walaupun anda sudah berhenti lakukan kerja-kerja tersebut.

Ia ibarat seperti anda mempunyai sekebun pokok durian, dan ianya tak henti-henti berbuah setiap kali musim durian. Tanam pokok durian hanya SEKALI, tetapi pendapatan jualan buah durian dapat BERKALI-KALI. Itulah gambaran pendapatan pasif.

Tidak dapat dinafikan, dengan ekonomi yang semakin tenat membuatkan kita terpaksa mencari pendapatan sampingan. Mungkin ada diantara kita:-

– Sering kekurangan duit bila di pertengahan bulan 
Dikelilingi hutang yang membebankan sampai tak tahu bila nak selesai
Cemburu melihat kejayaan kawan-kawan yang lebih berjaya daripada kita
– Teringin membantu keluarga daripada dibelenggu masalah kewangan

KISAH SAYA MEMULAKAN PERNIAGAAN

Kajian mengatakan perkara yang boleh menghasilkan duit yang banyak adalah dari PERNIAGAAN. Walaupun begitu, hanya 10% sahaja orang yang menjalankan perniagaan di seluruh dunia.

Kenapa? Hakikatnya, perniagaan bukanlah sesuatu perkara yang mudah. Jika ia mudah pastinya tidak ada orang miskin di dunia ini bukan?

Selalunya 3 masalah terbesar untuk memulakan perniagaan adalah :-

Sebenarnya saya sudah buat bisnes lebih dari 10 tahun dan sejujurnya bukan mudah untuk buat bisnes lebih-lebih lagi ianya dibuat secara sampingan. Pelbagai jenis bisnes telah saya buat. Bermula dengan berniaga di pasar sehinggalah ke bisnes Online Marketing.

Apa yang boleh saya simpulkan, semua bisnes memerlukan manusia (Penjual & Pembeli). Lebih ramai pembeli maka lebih besarlah keuntungan bisnes tersebut. 

Dulu saya terpaksa bahagi masa antara kerja dan bisnes. Kerja yang berlambak di pejabat dengan sibuk buat bisnes untuk mencari pelanggan. Saya rasa macam dah cukup hebat pada masa itu sebab berjaya bahagikan masa dengan baik.

TAPI hakikatnya, Tak Langsung !

Rumahtangga dan anak-anak saya pula terabai. Jika saya teruskan buat dua kerja dalam satu masa, takut anak saya tak mengenali saya lagi kerana sibuk mencari duit.

Jadi, saya mula berfikir adakah cara lain untuk saya selesaikan masalah ini dari terus berlaku..

INTERNET sebagai The Ultimate Savior (Penyelamat)

Internet digunakan untuk mendapatkan info-info penting, berita dalam dan luar negara serta digunakan juga sebagai medium bersosial…

Menurut Statistik daripada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM), pada tahun 2017 seramai 24.5 Juta (76.9%) merupakan pengguna internet dan hanya 7.5 Juta (23.1%) sahaja tidak menggunakan internet di negara Malaysia 

Dan seramai 21.9 Juta daripada pengguna internet menggunakan Telefon Pintar (Smart Phone) diikuti dengan laptop/komputer.

Statistik itu juga menunjukkan seramai 23.83 Juta rakyat Malaysia mempunyai akaun di Facebook dan 13.74 Juta daripada mereka mempunyai akaun di Instagram

Jika anda seorang usahawan yang menggunakan internet sebagai medium pemasaran perniagaan anda, lihatlah berapa ramai potensi prospek anda bakal melihat iklan anda nanti.

Dengan kewujudan internet, anda bukan sahaja boleh buat duit dengan pantas malah anda juga bakal buat duit dengan banyak! Pendek kata, jika anda tidak mulakan perniagaan melalui internet sekarang, anda sedang mengalami satu kerugian yang amat besar!

Impian Setiap USAHAWAN

Setiap usahawan mengimpikan satu perniagaan yang dapat dilakukan dengan mudah. Jika jualan dapat dilakukan secara automatik, itu merupakan satu kejayaan terbesar buat mereka.

Bagaimana nak memastikan jualan dapat dijalankan secara automatik di internet ?

Pastinya memerlukan satu SISTEM yang hebat. Di bawah ini saya tunjukkan salah satu sistem yang usahawan internet di seluruh dunia gunakan.

Dengan sistem ini, anda boleh membuat jualan secara automatik dan menunggu sahaja duit 4-5-6 angka masuk ke akaun bank anda setiap bulan. Tapi berita buruknya, proses ini BUKAN MUDAH!

Sudah pasti anda tidak pandai buat sendiri sistem tersebut bukan? Mungkin anda perlu upah sahaja Web Developers & Programmer untuk buatkan sistem tersebut.

Dan berita buruknya lagi, ianya juga BUKAN MURAH!

Kosnya pasti memakan belanja puluhan ribu ringgit! Tambahan lagi, anda juga kena belanjakan ribuan ringgit setiap bulan untuk kos-kos penyelenggaraan sistem tersebut seperti kos hosting dan autoresponder.

Silap hari bulan, mungkin ciput saja baki keuntungan yang anda dapat selepas membayar kos-kos tersebut.

Sebab itu ramai yang takut untuk memulakan perniagaan secara online dan sebab itu juga ramai usahawan online GAGAL membuat jualan yang BANYAK & KONSISTEN!

SAYA NEKAD!

Demi memastikan saya berjaya buat jualan secara automatik di internet, saya bernekad untuk teruskan usaha ini demi mencipta satu sistem yang hebat dan sistematik.

Kesan dari itu, saya terpaksa berhabis puluhan ribu ringgit untuk membayar Web Developer dan Programmer demi memastikan matlamat saya tercapai

Saya bersyukur kerana perniagaan saya iaitu bisnes Tone Excel telah berjaya saya “autopilot” kan tanpa perlu bersusah payah untuk Whatsapp dan yakinkan prospek seperti dulu. Lantasan dari itu, saya berjaya mencipta satu pendapatan yang saya sendiri tidak jangka iaitu RM27 Ribu sebulan dalam tempoh tak sampai 2 tahun! Tak masuk akal bukan?

Manisnya senyuman saya ketika itu setelah susah payah selama ini terbalas dengan pendapatan yang besar dan konsisten setiap bulan. Jika ketika itu saya dapat kongsikan perasaan saya kepada anda, pasti anda akan menjerit melompat kegembiraan kan

Apa yang saya boleh bantu anda?

Sepanjang 3 tahun saya buat bisnes ini, saya lihat orang yang gagal lebih ramai daripada yang berjaya. Jika saya masih teruskan cara yang lama, mungkin saya juga di dalam kategori mereka yang gagal.

Perkara ini disebabkan ramai agen Tone Excel gagal menggunakan strategi marketing yang betul untuk mendapatkan pelanggan secara online. Sebenarnya kalau ikutkan hati, sistem ini biar saya seorang sahaja yang guna dan saya akan kaya sorang-sorang.

TAPI disebabkan ramai yang minta untuk saya dedahkan strategi pemasaran ini, saya buat keputusan untuk bantu agen-agen yang lain dengan menyediakan satu sistem HEBAT!

Pasti dapat bantu mereka mempromosi bisnes Tone Excel dengan mudah

Dan mesti anda tertanya-tanya kenapa saya pilih untuk buat bisnes Tone Excel ni bukan?

Apa kata anda lihat video ini terlebih dahulu. Ia merupakan keratan pendek yang saya ambil dari Buletin Utama TV3

Sebenarnya banyak lagi liputan media tentang bisnes Tone Excel ini. Anda google atau search di YouTube pasti anda akan jumpa pelbagai lagi kehebatan Tone Excel di media TV dan akhbar

Persoalannya... Apa yang hebat sangat simkad ni? Ada beza ke dengan simkad lain?

Simkad Tone Excel ni fungsinya sama saja dengan simkad lain iaitu boleh buat call, sms, dan internet. Bezanya simkad ini boleh beri pendapatan pasif setiap bulan sehinggalah anda meninggal dunia.

Dan pendapatan itu anda boleh wariskan kepada keluarga/keturunan anda selagi telefon dan internet masih digunakan di dunia ini.

Anda masih tak percaya?

Feedback dalam facebook..

"Komisyen arwah mak masih lagi masuk..."

"Telah pergi 2 tahun namun pendapatan beliau masih lagi di warisi oleh keluarga..."

Kedua-dua testimoni di atas menunjukkan kepentingan pendapatan pasif.

Pendapatan inilah yang akan bantu kewangan keluarga anda sekiranya anda sudah tiada di dunia ini.

Apa persediaan untuk keluarga anda bila anda sudah tiada nanti?

Untuk pengetahuan anda, telco-telco di luar sana telah membuat keuntungan BERBILLION setiap tahun dengan menyediakan perkhidmatan telekomunikasi kepada para pelanggannya.

Keuntungan itu sebenarnya datang dari LANGGANAN PREPAID atau LANGGANAN POSTPAID (Bayaran Bil Bulanan).

Fakta, keuntungan itu TIDAK PERNAH DI KONGSI 1 SEN PUN kepada anda walaupun anda sibuk mempromosikan simkad mereka. Betul?

Persoalannya, sampai bila kita nak membayar topup bulanan yang membebankan itu? Daripada kayakan tokey-tokey telco tersebut, baik kayakan diri anda sendiri. Dah alang-alang pakai handphone, biar sampai dapat duit!

Bagaimana Tone Excel membayar anda setiap bulan?

Lihat video ringkas di bawah

Okay dah faham sikit-sikit kan? Mereka topup di mana-mana sahaja, tetapi anda dapat HASILNYA!

Ini yang saya maksudkan dengan Pendapatan Pasif dari Tone Excel. Anda buat kerja sekali, anda untung berkali-kali! Dan keluarga anda tetap akan untung walaupun anda sudah tiada di dunia ini selagi mereka topup dan menggunakan simkad ini.

Mudah bukan? Sekarang saya nak tunjuk kepada anda bukti komisen Tone Excel masuk setiap bulan ke dalam akaun bank.

Dan ini juga bakal terjadi kepada anda. TAK MUSTAHIL!

Rakan Niaga 10%

Rakan Niaga 3%

Rakan Niaga 13%

Okay sekarang saat yang ditunggu-tunggu …

Saya akan dedahkan pada anda bagaimana sistem yang saya bina dapat membantu anda mempromosikan simkad Tone Excel ini dengan mudah!

Sistem ini telah dikaji terbukti berkesan dan membantu ribuan orang menjana pendapatan yang banyak dari Tone Excel.

Saya memperkenalkan...

KOMUNITI ONLINE

Kini anda …

  • Tak perlu susah payah bina website
  • Tak perlu bazirkan duit untuk beli sistem autoresponder (bayar bulanan)
  • Tak perlu sakit otak bina ayat email yang menarik
  • Tak perlu buang masa close prospek di Whatsapp
  • Tak perlu cari atau jumpa orang
  • Tak perlu simpan stok simkad
  • Tak perlu keluar rumah pergi poslaju

ANDA TAK PERCAYA? TENGOK NI ...

Lihatlah berapa ramai yang subscribe untuk lihat sistem ini dalam sehari saja..

Bukti mereka yang telah membuat bayaran untuk dapatkan sistem ini…

8 Keistimewaan Sistem Komuniti Online

smartphone (1)

Easy To Use & Mobile Friendly

Direka khas supaya mesra pengguna dan senang digunakan

curriculum

Kumpul Database Prospek

Kumpul senarai prospek secara auto termasuklah nama, emel dan nombor telefon

statistics

Live Statistic & Report

Lihat dengan tepat statistik pelawat, jumlah pelanggan dan juga boleh monitor dari mana datangnya pelawat anda

money

Jimat Wang

Anda tak perlu keluar duit beli domain, hosting, sistem autoresponder dan upah web designer

if_Finance_financial_report_1889193

Autopilot Income

Membantu membuat jualan yang berterusan secara AUTOPILOT walaupun anda sedang tidur

alarm-clock

Jimat Masa

Membantu anda dapatkan pelanggan dengan cepat dan sistem akan bantu tukarkan prospek kepada pelanggan

if_Citycons_power_1342951

Jimat Tenaga

Anda tak perlu lagi jumpa orang untuk buat jualan secara offline kerana semua urusan hanya dibuat secara online

users

Sesuai Untuk Semua Orang

Pelajar sekolah & universiti, penganggur, pekerja dan orang tua semuanya boleh buat walaupun tiada pengalaman berniaga

Kerja anda 10% sahaja iaitu hanya SHARE WEB PROMOSI di media sosial. Selebihnya 90% sistem yang akan bantu anda seperti :-

chatting

Urusan bercerita pada prospek

email (1)

Follow up prospek sampai berminat

credit-card

Pandukan mereka buat pembayaran

sim

Daftar dan pos simkad

Inilah sistem yang telah memudahkan semua agen Tone Excel berjaya menjana pendapatan yang lumayan!

MESTI ANDA TERTANYA-TANYA..

Apa yang saya akan dapat jika berminat untuk sertai sistem Komuniti Online ini?

APA KATA MEREKA?

Inilah sebabnya mengapa saya perkenalkan Sistem Komuniti Online ini. Anda tak perlu mahir tentang IT. Apa yang perlu anda lakukan hanyalah promosi website anda dan biarkan sistem ini yang jalankan tugas seterusnya untuk anda!

"Semalam sorang, hari ini tiga ..."

"Sistem closekan ramai prospek..."

"Buat duit mudah secara online ..."

Flowchart Bisnes Tone Excel Menggunakan Sistem Komuniti Online

sign-in

DAFTAR keahlian Tone Excel melalui Sistem Komuniti Online

startup

Promosi dan viralkan Link Website anda seluas yang mungkin

agenda

Prospek yang telah memberi nama, emel dan no phone akan disimpan data mereka di dalam Sistem Autoresponder. Anda juga akan dapat database mereka di dalam emel anda

email

Sistem akan melakukan follow up melalui Kempen Emel yang telah disusun rapi bagi menarik minat mereka untuk daftar sebagai ahli. Setiap link website yang ada di dalam kempen emel mengandungi ID anda

paper-clip

Apabila prospek berminat untuk sertai, mereka akan mendaftar melalui link website anda. Maka sistem telah berjaya tukarkan prospek anda kepada pelanggan baru

networking

Anda akan terima emel daripada sistem bahawa anda telah dapat pelanggan baru dibawah anda

Ok, saya dah tak sabar nak join ni! Berapa modal saya perlu berikan?

Harga asal untuk pakej lengkap sistem ini adalah RM397
Tetapi tunggu dulu ! Harga OFFER DISKAUN dari saya adalah
BUKAN RM349
BUKAN RM259

TAPI …..
RM189 pun bukan juga !

Untuk 150 orang pertama, saya berikan pada harga :

Premium Package

RM 130
  • FREE Simkad 4G
  • FREE RM 30 Kredit
  • FREE Support Group Facebook
  • FREE Support Group Telegram
  • FREE Sistem Autoresponder
  • FREE Buku Panduan Edisi Khas MMGUIA
  • FREE Kemaskini Sistem Seumur Hidup
  • FREE Postage Seluruh Malaysia

JAMINAN 100% WANG DIKEMBALIKAN!

Anda masih lagi ragu-ragu dan tak yakin nak sertai?

Okay saya berikan satu lagi tawaran GILA kepada anda. Saya faham situasi anda. Anda mungkin risau pelaburan RM130 ini sia-sia, betul?

Jangan risau. Buang saja keraguan itu kerana saya ada jaminan pulangan wang jika anda rasa pelaburan untuk ubah kehidupan anda tidak berbaloi dengan harganya.

Dengan setiap modal anda untuk dapatkan sistem ini, anda akan disertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% atau wang anda akan dikembalikan sebanyak 200% jika :-

Setelah anda dapat beberapa ahli baru dan tiada duit komisen yang anda peroleh dari Tone Excel, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

Sekarang tak cukup duit lagi, tunggu bulan depan boleh?

Tak ada masalah, TAPI anda mungkin mengalami KERUGIAN seperti:

money-back

Tak dapat money back guarantee

Saya tawarkan pada masa-masa tertentu sahaja..

notes

Dibelenggu masalah kewangan seperti tiada kesudahannya

Jika mula sekarang, mungkin esok anda dah mula dapat untung..

family

Keluarga dan rakan-rakan mungkin akan sertai dengan orang lain

Website ini dah mula viral meluas, mungkin ada ahli keluarga atau rakan anda akan sertai terlebih dahulu daripada anda, kan dah melepasss..

close

Tawaran ini akan ditutup pada bila-bila masa!

Apabila promosi tamat, maka anda tak akan dapat promosi ini lagi sampai bila-bila. Jadi jangan bertangguh lagi!

FAQ

Selepas selesai pembayaran, sila semak email anda dalam masa 24jam. Kami akan hantar maklumat pendaftaran simkad, tracking poslaju dan link URL website replika anda. Seterusnya anda hanya perlu mempromosikan link URL website replika anda tersebut

Anda tak perlu jual dan tak perlu simpan stok pun. Tugas anda hanya share link website anda. Apabila ada orang klik link website anda dan mereka berminat untuk sertai bisnes ini, automatik mereka akan berdaftar di bawah ID anda dan anda terpaksa terima komisyen masuk setiap bulan ke dalam akaun bank.

Anda boleh guna semua jenis bank dibawah Bank Negara seperti Maybank, CIMB, Ambank, Bank Islam, RHB, Public Bank dan sebagainya. Anda akan isi sendiri nombor akaun bank dalam portal keahlian Tone Excel selepas anda dapat simkad nanti.

Anda boleh semak semula nombor tracking di dalam email anda dan call poslaju untuk maklumat lanjut. Dan Sekiranya ada masalah berkaitan simkad tak sampai, anda boleh emel pihak admin di [email protected] atau call no : 03-61435411 dan Sertakan maklumat penuh diri anda untuk semakan.

Anda hanya perlu bagi link URL website replika anda kepada mereka. Suruh mereka buka website anda dan buat pembayaran terus dari website tersebut. Kami akan pos simkad dan daftarkan mereka dibawah ID Tone Excel anda. Mereka juga akan dapat website replika masing-masing.

Anda akan dapat buku Master Guide sebagai panduan. Baca buku tersebut dan ikut arahan dan syarat yang diberikan. Proses kekalkan nombor lama akan mengambil masa dalam lingkungan 48 jam.

Anda tak perlu risau kerana semua panduan cara-cara promosi online dan offline sudah terkandung di dalam Group Support Facebook dan buku Panduan Master Guide. Di dalam Group Support tersebut akan mengajar anda teknik-teknik mudah untuk mempromosikan link website anda di Facebook dan Whatsapp.

Untuk pembelian seterusnya, anda boleh rujuk buku Master Guide di halaman belakang sekali. Tempahan boleh dibuat melalui whatsapp(+6010-8097075) ke Pejabat MMGUIA.

Selepas anda daftar nanti, anda akan menerima akses ke portal khas di dalam sistem KomunitiOnline.com. Di sana anda akan di beri link akses ke group support Facebook yang mengandungi panduan dan tutorial tentang ilmu promosi dan lain-lain lagi.

Anda boleh bertanya di dalam group support facebook atau anda boleh menghubungi Upline anda. Untuk maklumat Upline anda, sila log masuk ke dalam portal http://komunitionline.com/login selepas anda sertai sistem ini.

Jangan Tunggu Lagi!

Komen Dibawah Pandangan Anda Tentang Website Ni…

Hakcipta Terpelihara @ 2018 MMGUIA SDN BHD